Számítógép javítás főoldal
Rólunk írták:
Oláh Zoltán fűtésszerelő
Budapest XVI. kerület.
"Munkám során több üzembe helyező szervizzel állok kapcsolatban. Az elmúlt 4 évben, amióta az Önök szervizével munka kapcsolatban állok, még nem fordult elő, hogy a megbeszélt üzembe helyezési időpontról késtek volna. Mindig megbízható, pontos, jó munkát végeztek. Bízom benne, hogy a továbbiakban is megmarad ez a jó munka kapcsolat."
Högl Aladár
Budapest, XVII. kerület
"Köszönöm, hogy gyorsan és szakszerűen megjavították a vízmelegítőmet. Az egész családom hálás, mert a mai napon már nem kellett a tisztálkodáshoz vizet melegítenünk. Még egyszer köszönjük, Högl család"
Onozó Gáborné
Budapest
"Közös képviselőként komoly problémát okozott a Rohleder típusú gázkazánjaink javíttatása, ill. karbantartása. Örülök, hogy megtaláltam Önöket. Az ajánlott karbantartási szerződést elfogadva az egész lakóközösség biztonságban érzi magát."
Széles Tiborné
Budapest XIII. kerület.
"Nemrég költöztünk új lakásunkba. Szomorúan tapasztaltuk, hogy az eddig takarékosnak hitt fűtőberendezésünk többet fogyaszt, mint az előző lakóhelyünkön lévő régi hagyományos cirkó. Szerelőjük műszeres beszabályozása után a vezérlést is teljes mértékben átprogramozta, aminek köszönhetően gázfelhasználásunk jelentősen lecsökkent. Most már értem, hogy miért van szükség az új készülékek márkaszerviz által történő beszabályozására."

Rohleder ipari gázkazánok

Ipari és Rohleder kazán javítás és szervizA Rohleder gázkazánok magyarországi megjelenése, ill. elterjedése (1981) óta foglalkozunk ezen berendezések javításával, karbantartásával. Vállaljuk a Rohleder típusú berendezések teljeskörű szerzizelését, alkatrész beszerzését, szükség esetén a tűztér cseréjét, akár a készülék teljes felújítását is.

Fűtőber Rohleder RK / Erka Super gázkazán javítás és szervizA Fűtőber által gyártott gázkazán égőtálcája egyedi gázégőkből épül fel. Teljesítménytől függően 35-130 db gázégő kazánonként. Ezek az égők több évi használat során deformálódnak, elégnek, ezért elengedhetetlen a rendszeres felülvizsgálat, ellenőrzés, az így károsodott sérült égők mielőbbi cseréje. A tökéletlen, rossz állapotú égőtálcával működő gázkazánok hatásfoka jelentős mértékben lecsökken, gázfogyasztása nagy mértékben . A Rohleder gázkazánok gyártói előírása alapján vállaljuk a berendezések tűzterének évenkénti tisztítását, szükség esetén koromtalanítását. Ahhoz, hogy ilyen típusú berendezésük gond nélkül üzemeljen, kérjük vegyék igénybe szolgáltatásunkat.

Megrendelését bejelentheti online hibabejelentés szegítségével, vagy használhatja elérhetőségeink valamelyikét.

Vissza a Gázkészülékjavítás.eu szolgáltatásokhoz...